Brawo Królewno, pierwszy ufilcowany kapelusz na forum. O ile się nie mylę oczywiście.
Piękny jest pomysłowy i delikatny. Troszkę retro podoba mi się szalenie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 6 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1285 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 14:50
jejku, dziekuje dziewczyny.... styl retro byl zamierzony od samego poczatku. heh, niechcaco wyszla mi premiera kapeluszowa na forum, fajnie .
olu, robilam go płasko z foliowym szablonem w srodku a pozniej naciagnelam na nadmuchany balon (z braku piłki:)) i jeszcze troche dofilcowalam. a jak byl jeszcze wilgotny (ale juz prawie suchy) to go nalozylam na glowe i troche ponaciagalam (przez kilka minut) zeby sie do mojej czaszki dopasowal (bo jednak sie rozni troche ksztaltem od balonu:)). zreszta, tu mozecie popatrzec bo robilam wg tego przepisu (tylko łapkami własnymi) http://scrubberbum.typepa...s_start_yo.html
a propos czaszki - joaniu, musisz mi uwierzyc na slowo, ze chcialam zdjecie na glowie i zrobilam chyba z 10 ale zadne mi nie pasowalo, a juz jak jedno bylo znosne kompozycyjnie i światłowo to złosliwie wyszlo calkowicie nieostre... :/ ale bede jeszcze probowac
Pomogła: 6 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1285 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 21:41
ja też łapami rolowałam i masowałam. do mikrofalówki włożyłam tylko raz - kiedy mi ostygł a już nie chciałam lać nowej wody bo był wystarczająco nasączony. do pralki nie wkładałam. a właściwie po co do pralki?? żeby wypłukać czy żeby jeszcze mocniej sfilcować?
Wiek: 44 Dołączyła: 06 Sie 2007 Posty: 567 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 21:56
do pralki lepiej kapeluszy nie wkładać, torby, kapcie, spinki i takie tam grubsze rzeczy to można, a czapki lepiej o wannę porzucać - taki sam efekt, ale bezpieczniej
Zamiast do masażu, można "do szlifowania"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum