tu sanepid dodziowy- inwazja bakterii. nakazuje się natychmiastowe opuszczenie tego wątku. grozi epidemia. , a wtedy wszystko sobie wezmę i będzie tylko moje. gratulacje . masz smak i czujesz kolory.
krolewna no i co ja teraz mam zrobić... zaraziłaś mnie tą bakterią, tak jak wcześniej śnieżynkami... są ekstra-waganckie w kolorystyce i to jest jak dla mnie ich największy plus... super kolorki!!
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1568 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Sierpień 2008, 21:04
martita, szczerze mówiąc nie miałam na myśli tego konkretnego "modelu" nawet nie wiedziałam, że HIV tak wygląda (chyba jednak uniknę tej nazwy w handlu, mogłaby się nie sprawdzić )
martita, uprzedziłaś mnie
Ja też miałam takie pierwsze skojarzenie - ale uparcie szukałam w swoich materiałach właśnie takiego zestawienia kolorów - zieleń z fioletem - mam taki schemat - gdy tylko znajdę, to go tutaj wkleję . Kolczyki świetne - ale moi studenci to by chyba pomyśleli, że jestem nieźle pokręcona gdybym w takich na zajęcia przyszła http://images.google.pl/i...us&start=0&sa=N
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Sierpień 2008, 08:49
Na blogu napisałam, że mi przypominają "takiego jednego wirusa"- no i dokładnie tak, jak Marticie przypominają mi właśnie HIV. I skojarzenie to wcale nie jest dla mnie złe, bo od dawna staram się walczyć z HIVofobią Koniec ideologii. Powtórzę się blogowo raz jeszcze- bardzo fajnie grają kolory, a prostota formy jest tu atutem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum