Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 557
Ordery: Brak
Wysłany: 25 Sierpień 2008, 13:16
Ano chodzi mi o to, czy filcujesz na materiale( tak jak Halinka na flizelinie, czy inne dziewczyny na cienkich tkaninach), czy to "sama"wełenka..?
Pytam, bo udało Ci się pięknie zachować regularny, symetryczny kształt, co nie zawsze sie udaje...
Zdradź jak tego dokonałaś?
wiedziałam, że się wydam z tą mikrokamerą. nie od parady ma się męża teleinforamtycznego z pasjami konstruktorskimi. ale też źle napisałam- w znanym stylu, a torebka to dla mnie zupełna nowinka i nie mogę doczekać się pełni krasy po haftowaniu
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 25 Sierpień 2008, 16:39
zebrzyca, torebka ma mniej więcej 28x22 cm, a4 nie zmieści ale nie jest taka mała viola, nie, to sama wełna. kształt jak kształt najpierw mocno filcuję brzegi a później powoli środek tak żeby nic mi się nie porozjeżdżało
no oczywiście!! z Ciebie jest najładniejszy wąsacz jakiego znam
i mała dygresja - o ile zanim poznałam Cię "alajw" na każdej fotce wyglądałaś mi inaczej, o tyle od tamtego momentu rozpoznaję Cię bezproblemowo, nawet w kamuflażu
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 6 Wrzesień 2008, 19:28
raport z dzisiejszego wieczoru: zrobiona bransoletka sprężynowa (kolejna), kolczyki pomarańczowo-czerwone (new model ), i półprodukty do 4 broszek-muchomorów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum