Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2916 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Lipiec 2008, 14:17
cudne połączenie kolorów! i te zawijasy - miód!
a krzywości w filcu dodają mu moim zdaniem charakteru hendmejdowego :)
moje etui na okulary się nie mechaci robiłam z mieszanki wełny z beli i pasm , nosze je codziennie w torebce.
Pomogła: 2 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Sie 2007 Posty: 677 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 18:50
chę powiedzieć że od królewny wzięłyśmy cieniowaną rączkę, niestety foto nie zbyt udane, a nici wełniane - od zebrzycy tak że można powiedzieć ze w tej torebce wprawie pół forum
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Wysłany: 27 Lipiec 2008, 21:43
Kasiu, powiem wprost, bez zbędnej gadki- torebka jest przepiekna!!! Dobór kolorów, wykonanie... AUTENTYCZNY UNIKAT!!! Dawno już nie widziałam filcowej torebki, która spodobałaby mi się jak ta!
Kasiu ... dawno już nie widziałam filcowej torebki, która spodobałaby mi się jak ta!
zwłaszcza, że do filcowych torebek mam pewien dystans - ta ma w sobie jednak "smaczek", miedzy innymi kolorystyczny, który sprawia że człowiek aż się uśmiecha na jej widok... współpraca widać gołym okiem... udana gratuluje obu Paniom
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum