Pomogła: 2 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Sie 2007 Posty: 677 Skąd: Kołobrzeg
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Lipiec 2008, 22:10
rybkowa zrobiona całkowicie na mokro, lilii są przyszyte i w niektórych miejscach detali zrobione igełką
rybki podejrzałam na foto w inecie, lilii też długo dopasowywałam do prawdziwych
Dziękuję za pochwały
Kozocka, a myślałaś o wystawie swoich prac? Dla mnie one wyszły z kategorii przedmiotów użytkowych i postrzegam je jako dzieła sztuki. Są piękne, mają niesamowitą kolorystykę.
Jantar niejedna wystawa prac Gali sie odbyła. To utytułowana artystka Cieszymy sie i jesteśmy dumne, ze jest wsród nas i dzieli się swoją wiedzą w tym zakresie.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Jantar niejedna wystawa prac Gali sie odbyła. To utytułowana artystka Cieszymy sie i jesteśmy dumne, ze jest wsród nas i dzieli się swoją wiedzą w tym zakresie.
nie , po prostu nie. to jest niewiarygodne jak człowiek może tworzyć takie cuda. nie wierzę!!! musisz mieć układy z jakąś czarodziejką, która swoją różczką macha nad niesforną górą czesanki i wyczarowuje cuda. coś o tym wiem bo miałam do czynienia z czesanką i wiem , że takie cuda z niej nie wychodzą . a bądź co bądź mam zdolne łapki. Kozocka zamawiam tą z lilą wodną , ona musi być mooooooja. odpuściłam kali, ale to cudo musi trafić w moje łapki.
to ja zanim zacznę piać z zachwytu napiszę że jest jedna rzecz która mi się nie podoba ten kikutek na końcu torebki rybkowej...siakoś mi on nie pasuje... OF KORS to tylko moje zdanie liliowa torebka jest natomiast absolutnie świetna. i dopracowane kształty, i dobrane kolory...ojj... super Halinko
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2583 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Lipiec 2008, 08:59
Rooda ty sie absolutnie nie znasz na kikutkach , on jest absolutnie intrygujący, bo do czego jest ? Nie wiadomo.Taki po prostu do " niczego " jest on dla samej radości bycia
Rooda ty sie absolutnie nie znasz na kikutkach , on jest absolutnie intrygujący, bo do czego jest ? Nie wiadomo.Taki po prostu do " niczego " jest on dla samej radości bycia
Chyba wiem do czego jest ten "CÓŚ". Jeśli ta torebka jest zasuwana na suwak to żeby było łatwiej zasunąć to się za tego "cósia" przytrzymuje.
Inna sprawa, że różne kikutki są dla samej radości życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum