Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2118
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 08:36
Kozocka, bluzka jest obłędnie piękna! Jestem pod naprawdę ogroooomnym wrażeniem. Do takiej bluzki nie potrzebujesz już niczego, żadnej innej ozdoby, ona sama w sobie jest klejnotem
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Zawsze z niepokojem tu zaglądam,co nowego pięknego się pojawiło,ale bluzka ....Powaliła mnie na kolana....Ide głęboko schować moje wełenki
Halinko,jest PIĘKNA...I te kolory
Pomogła: 2 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Sie 2007 Posty: 677 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 18:46
Teraz kilka dodatkowych foto
lewa strona z szwem - widać ze tkanina jest cienka, i flizielina zbiegła sie dosyć mocno
I foto na modeli
widać że naszyjnik od zebrzycy to jest ulubiona biżuteria tego lata
żakiet jest miękki i lekki
Kołnierz stoi sam - dosyć sztywny
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 3 Sierpień 2008, 18:51
uuuuuuaaaa!!! ale wypas super kurteczka Ci wyszła i to w dodatku z bajkowym kołnierzem. mi tez od jakiegoś czasu się taka marzy, może na jesień sobie ukulam. muszę przetestować wreszcie flizelinowy patent a co do guziczków to zgadzam się z Kasieńką, ja bym też dała jakieś ciemniejsze bo te zupełnie nie pasują do całości. mi by pasowały jakieś takie w odcieniach tej najciemniejszej zieleni co jest na kolcach kołnierza
Kozocka, - jak spieniężysz to Dzieło Sztuki- to tylko za kwotę równowartości mercedesa!!!! I ani grosza mniej!
Czapki z głów, dziewczyno, jesteś niesamowita!!! Gratuluję talentu i wytrwałości. Wspaniałe!
Komentarze do Twoich prac powinnny zacząć wystawiać wszystkie najdroższe domy mody,wykupując Twoje kolekcje 'od ręki'...!!!
Cokolwiek napisze powtórze się i wszystko co powyzej napisano. Halinko piekna kurteczka. Przychylam sie do zdania Kasi, tez bym inne guziki dała. Jak wroce do domu poszperam w szufladzie , jak znajde to podeślę Ci. Może się Tobie spodobają, a moze któraś z fimujących dziewczyn zrobi jakies zgrabne pasujące kolorystycznie? Tak czy siak jestem pod ogromnym wrażeniem kurteczki
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum