Bezpretensjonalny, piękny, wysublimowany...Kozocka- ja juz zbieram na bilet do Paryża dla Ciebie, Ty musisz zostać odkryta przez światowych kreatorów mody i wraz z nimi tworzyć piękno naszych okryć- To wspaniałe co robisz!:)
Jestem nowa na forum. Czytam , oglądam i nie mogę wyjść z podziwu, zwłaszcza nad pracami filcowymi.
Twoje prace są PRZEPIĘKNE!!!
Moje wielkie gratulacje za pomysł , wykonanie i całokształt:)))
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 05:44
piękny szal i super wspomnienie spotkania, a tak na marginesie to materiały udaje Ci się kupować w kawałkach, czy wykorzystujesz z jakiś gotowych wyrobów (choć na taki szal to chyba jednak kawałek - oj chyba jeszcze cóś wcześnie i nie myślę )
Pomogła: 2 razy Wiek: 45 Dołączyła: 06 Sie 2007 Posty: 677 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 06:38
sylwka35 dla szali tkaninę biorę w jednym kawałku, choć było kilka razy że potrzebowałam przedłużenia, więc po po prostu zakładałam oba kawałki na siebie i zakładałam z dwóch stron wełną według rysunku.
ale też robią z różnych kawałków łącząc ich do woli - wełna wszystko szczepi.
Dzięki za uznania szalika i moich słabych umiejętności. Szalik zrobiłam bardzo szybko, ponieważ tkanina jest ciękka
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 06:44
Kozocka napisał/a:
sylwka35 dla szali tkaninę biorę w jednym kawałku, choć było kilka razy że potrzebowałam przedłużenia, więc po po prostu zakładałam oba kawałki na siebie i zakładałam z dwóch stron wełną według rysunku.
ale też robią z różnych kawałków łącząc ich do woli - wełna wszystko szczepi.
Dzięki za uznania szalika i moich słabych umiejętności. Szalik zrobiłam bardzo szybko, ponieważ tkanina jest ciękka
Jasne, a takie łączenie różnych materiałów stwarza naprawdę nieograniczone możliwości. W takim razie trzeba wyruszyć na poszukiwania, poza tym chyba muszę odwiedzić koleżankę, która ma sklep z firnami i również szyje je na zamówienie - rozumiem, że taka organza firankowa lub tiul też się nadaje
właśnie przejrzałam wszystkie posty szalowe i dojrzałam Królewny. gdy zobaczyłam szal i przeczytałam o ogonkach od razu maiłam to samo skojarzenie- ktróry to ja??? niebieński, a niebo zawsze jest piękne. i to w nim cudowne.
tak przeglądam twoje wszystkie pokazane w tym temacie prace i brak mi słow to wszystko jest tak piękne że powinno sie to pokazywac na pokazach mody . jestem pod ogromnym ważeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum