ja nie wiem gdzie ten temat wrzucic ale chcialam tylko sie pochwalic misiem jakiego sobie ufilcowalam dzieki szkolce prowadzonej przez Ole Smith a w ogole to ja tylko takim wolnym sluchaczem sobie jestem...
nie jest idealny ale moj pierwszy...
dzieki za wszystkie wyjasnienia...
Ostatnio zmieniony przez iz_igna 27 Czerwiec 2008, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Mis przepięknie ufilcowany. Ola będzie dumna, ze trafiła Jej sie taka zdolna , ekstrenistyczna uczennica Witaj w gronie zakręconych filcomaniaków, brawo
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
a dla mnie właśnie że miś - jest idealny , a tygryska smutaska - już uwielbiam , jeśli to sa twoje pierwsze twoje pracki - to za niedługo będziesz "miszcz"
iz_igna, Misiaczek i tygrysek są przesłodkie Miś może troszkę za nisko uszka, a tygrysek smutny ale widać taka ich uroda Gratuluję! Już widać, że rodzi nam się kolejny filcowy talent!!!
oj no nie... to pierwsza Twoja praca i od razu tak świetnie zrobiona ?? ehhh nie ma sprawiedliwości na tym świecie poważniej - podoba mnie się bardzo bardzo i misio i panterka
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 695 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Czerwiec 2008, 08:45
Ale świetne Witaj iz_igna
Serce roście, patrząc, że filowanie zyskuje kolejnych zwolenników.
Misio świetny. Fajny ma kostium kąpielowy Jakich on jest rozmiarów?
A ten drugi zwierzaczek mi kojarzy się z pieskiem westie (uwielbiam) Ma świetne oczka i super zrobione uszka. Tu też widać, że solidnie ufilcowany. I to jest super przykład na pracę z rzeźbienia
Fantastyczne początki.
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
dziekuje za pochwaly , ale rzezbienie totalnie mnie zmeczylo chyba za trudne dla mnie, jest tak ufilcowany mocno bo chyba jestem zbyt podekscytowana cala ta nauka ze przesadzam z dopracowywaniem... well
Misio tez korpus przesadzony z filcowaniem ale odnoza postanowilam nie dopieszczac za bardzo i sa "luzniejsze"... chyba zwierzaczki choc troche puchate powinny byc...
naprawde lubie twoje filcowanki Olu - laleczka jest super!!!
Jedni wolą puchate a inni dofilcowane Misio śliczny a tygrysek bialutki cudny .Z niecierpliwością czekam na inne zwierzaczki I pozdrowienia dla córeczki !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum