jeszcze kilka zdjęć. Kolor owoców jest bardziej ceglasty, ale coś nie mogę go złapać. Owoce są z 4 odcieni czerwieni-cegły-bordo, a na fotach jakieś takie jednolite
w zasadzie robiłam go z myślą o chłodniejszych porach roku.
Nie, no ja jestem oczarowana wprost. Z dwóch powodów, moj ukochany temat - dzika roza. Po drugie wspaniale wykonane, wycieniowane. Po prostu piękne. Masz niesamowity gust i wyczucie "smaku".
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Muszę przyznać, nieskromnie , ze jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona. Jakoś przypadkiem tak poukładały sie te gałązki, ze po zawiązaniu na szyi jest wszystko idealnie. Jak dorwę jakiegoś modela, to pstryknę zdjęcia. Normalnie sam sie wiąże na szyi.
Teresa - dzika róża. Troche sie jej nazbierałam, żeby 40 litrów wina ukręcić
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 10:57
nooo, muszę przyznać, że tymi zdjęciami mnie przekonałaś. widziałam najpierw tylko na pierwszej fotce i było tak se bo chyba z lampą pstryknęłaś i odjęło to dużo uroku. na kolejnych zdjęciach widać, że jest śliczny i musi być chyba fajnie gęsty jak się go owinie.
wszystko igiełkami. Ja nie potrafię filcować na mokro. Aż wstyd sie przyznać, ale nawet nie wiem w jakiej kolejności się te wszystkie maty, bąbel-folie stosuje. Zdaje się, że do tej pory podczas prób podejścia do mokrego filcowania robiłam jakieś poważne byki. Jak się zmobilizuję, to zrobię sobie listę pytań do Szanownych Koleżanek
rozella, Tak, to właśnie z tej roślinki kolec mi w paluszku utkwił
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum