dłubię do kompletu kolczyki, bransoletę i chyba o torbie pomyślę. To będzie komplet wybitnie jesienno-zimowy. Taki dla dzikiej ptasiej drobnicy, jak zauważyła dodzia
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
dłubię do kompletu kolczyki, bransoletę i chyba o torbie pomyślę. To będzie komplet wybitnie jesienno-zimowy. Taki dla dzikiej ptasiej drobnicy, jak zauważyła dodzia
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
O matko !! Kolejna Belfrzyca z talentem!
Lakukaraczo, oczami duszy ujrzałam Ciebie z ufilcowanym kompletem. Zaczęłam się śmiać bo wyobraziłam sobie Ciebie ubraną w piękny różany komplecik i stado kwiczołów obdziobujących z zapamiętaniem czerwone owocki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum