piękny naszyjnik. niesamowicie dużo musiałaś się nadziubać. ale efekt powala
co do gili, to kolorowe są tylko samce. poza nasionami drzew iglastych żywią się także dziką różą, głogiem i jarzębiną oraz nasionami drzew liściastych szczególnie jesienią, kiedy polatują w lasach liściastych. sorry za off - zboczenie zawodowe
Bransoletka rownie piękna jak pozostałe "owoce dzikiej rózy " prace
Jako przeciwniczka kompletów, nie założyłabym jednocześnie bransoletki, naszyjnika i kolczyków. Wowczas to robi się za duzo i nic nie"widac". Każda z tych rzeczy noszona bez pozostałych wygląda pięknie i ozdobnie bardzo. Ale jak mowie to moje zdanie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
w zasadzie mam takie samo zdanie na temat kompletów - ale jak już sie rozpędziłam, to wiadomo... Specjalnie bransoletę zrobiłam skromną, żeby nie rzucała sie za bardzo w oczy. W rzeczywistości jest bardzo delikatna - delikatniejsza niż na zdjęciach. Poza tym grawitacja zrobi swoje i pewno owoce cały czas będą się przekręcały ku dołowi - więc na wierzchu przedramienia widoczny będzie tylko sznureczek. A tak w ogóle to ostatni "produkt" może spokojnie robić za delikatny naszyjnik...
jak już pisałam - super! Właśnie zobaczyłam kolczyki, bardzo podoba mi się "zainstalowanie" bigli:) Co do kompletów, to tez nie lubie wszystkiego razem, ale często robię zestawy naszyjnik-bransoletka-kolczyki, a potem noszę max. 2 rzezcy na raz. Bo to potem tak jest, że ubiera sie golf i wtedy bez naszyjnika, kiedy indziej bransoletka nie pasuje... taka luźna dygresja...:)
Ciekawostka: ten największy listek zrobiła Matka Natura - był w "loczkach" - kołtun, jakaś trawa w nim jest. Nawet nieszczególnie musiałam go retuszować. Polecam oblookanie na podglądzie jaka to Natura zdolna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum