Ordery: Brak
Wysłany: 2 Kwiecień 2008, 17:40
dziekuje za miłe komentarze tak w ogóle to dopiero przed dodaniem zdjęc się dopatrzyłam ze watek tekstowy założyłam tak gdzie powinnam sam zdjęciowy dać więc przepraszm
Co do imienia to on sie nazywa Pan M. :d a uszko jedno jest mniejsze bo mi sie krzywo przyfilcowało do główki i jak poprawiałam to sie kjakoś tak stało że jest małe ale pan M kompleksu na jego punkcie nie ma
Fiu, fiu. Micho pierwsza klasa. I jak na pierwszy raz to ja jestem pod mega ogromnym wrażeniem.
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 686 Skąd: Kraków
Wysłany: 9 Kwiecień 2008, 09:49
Oj, misiak jest piękny, swoje wprawdzie wycierpiał, ale najwidoczniej się opłaciło Cierpliwości masz widzę dużo, skoro na pierwszy raz sobie wzięłaś tak dużego misiaka i się nie zniechęciłaś tylko cierpliwie kujałaś do skutku
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 19:05
no więc po długiom i dogłebnym procesie ten tegowania zamieszczam kolejny wytwór kolega misia kotkiem był ale powędrował do siostry bez zdjęc ale został tam zauwożony na babskim zlocie i w wyniku kolejno nastepujacych zdarzeń i urodzin penej pani jako część prezentu powstał Stworzak miał być panna migotką ale w efekcie został traktorzystą oprócz niego na prezent składały sie kolczyki made by me i zakładka tez mojej produkcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum