Gagusia, tylko, że on niestety jest dużo za duży na broszę. ale chyba sobie taki w wersji mini filcnę, a co!
tylko muszę zrobić zakupy
aaa - tu kolejny plus spotkania - jak M. się nasłuchał jak to fajnie, jak pooglądał fotki i gotowe prace to nabrał chęci na finansowanie craft-zakupów
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
świetny kwiatek... i świetne zdjęcia - nawet "zwykłe" filcowe kulki potrafisz wyeksponować w taki sposób, że nie można ich nie zauważyć - jeszcze raz gratki
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
no i jak to teraz będzie wyglądało jak napiszę że ja i tak byłam najbardziej zajarana swoim własnym kwiatkiem ??
poważniej - bardzo przeokrutnie piękny kwiacior Ci powstał... no i Twój M. przynajmniej nie powiedział tego co nasze (mój i Ivy) chłopy...
pokazuj M. częściej co robimy może przyjedziecie do Wawy ;P hihihihih buziolasy!!!!
najpierw ufilcowałam na naszym spotkaniu małą kuleczkę z napisem Olga - breloczek dla Bratanicy, of kors
ozdobiony jest koralikiem od szaji
i pojawiło się spostrzeżenie, że strasznie jest ciężko upilnować, żeby kulka okrągła była
ale ten wyczyn spowodował, że filcować więcej mi się zachciało. w piątek nabyłam drogą kupna igły, malutkie ilości różnokolorowych czesanek i wczoraj "kujałam"
najpierw serduszka:
a potem kfffiatek:
wszystkie rzeczy celowo są jednostronnie płaskie - mają być elemantami kartek i innych scrapków
na koniec refleksja - zaczynam podejrzewać, że wszystkie suchofilcujące mają niezłe "muły" - po niespełna dwóch godzinkach machania igiełką ręka mi dziś niemal odpadała
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 1 Maj 2008, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Luty 2008, 19:54
Tak miło widzieć, jak moja kochana dziedzina zyskuje kolejne zwolenniczki Pięknie Ci to wszystko wyszło - serca złapały mnie za serce. Piękne, bo proste i w cudnych kolorach.
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum