Izuss, serduszka bardzo fajne. Mnie jednak zafascynował kwiatek. Prześliczny, masz TY "łapsko" do kwiatków. Raz mnie już zaskoczyłaś, teraz kolejny
DO wszystkiego dochodzi się po kolei. Także do filcowania przestrzennego. Jestem więcej niż pewna, ze niebawem będziesz filcowała i takie formy. I będziesz zdziwiona, ze miałaś wątpliwości. ZObaczysz
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Luty 2008, 08:04
Izuś - ja też jestem pewna, że na tym się nie skończy
A te "sto lat" faktycznie baaaardzo trafne...
Pierwszy tutorial dot. filcowania igłami, jaki znalazłam w sieci, wyglądał tak, że pod mnóstwem kolejnych zdjęć, już nie pamiętam pod iloma, było napisane "...i kłujemy..." Trochę odstręczające
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
jak juz pisałam w wątku radościowym - serduszko było poletkiem doświadczalnym dla nowej rzeczy - kropeczek. nie ukrywam, że zafascynowały i zainspirowały mnie kropeczki na paputkach królewny o te . fajnie się robiło, ale paluszki pokłułam sobie jak nigdy
no i podjęłam walkę z akrylową "wełenką". i wygrałam
serduszko to breloczek dla Renatki , która ma w sobie tyle miłości, że zasługuje nie na jedno a na całą masę serduszek!
zbiliżenia kropeczek:
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 1 Maj 2008, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum