Skoro już zagadka rozwiązana wklejam i tu swoją lalę dla Gizabell
Tu, bo najważniejsza jej część jest filcowana - łepetynka czyli.
Sprawiła mi i moim znajomym sporo radości - bo nosiłam ją, jeszcze bez reszty "ciała", w woreczku żeby w pasmanterii dokupić pierdółki pod kolor
Korpusik ma z płótna - pocięłam w tym celu torbę zakupową z Lidla
A na tym płótnie - koraliki różnorakie. Posunęłam się nawet do przetestowania haftu wstążeczkowego - ufff, ciężkie zajęcie
a na tej fotce coś mi wyglada na pannę młodą....
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2008, 20:44
Iza - he he - moja Dotee pierwotnie miała wyglądać baaaardzo podobnie - myślę o kwiatach we włosach i hafcie wstążeczkowym, ale się poddałam, bo efekty nie były zadowalające. No i dobrze, bo ostatecznie powstała lala, z której jestem całkiem zadowolona.
Twoja jest cudowna i znajduje sie w czołówce moich typów!! Wyraz mordki - rozbraja!!
Czy filcowałaś te kolorki na twarzy?
tak - kolorki są dofilcowane. ale ponieważ się okazałao, że róż, który mam zbyt różowy był to na niego jeszcze raz rzuciłam białą czesankę.
w ogóle ostatnio się dogadujemy z akrylową czesanką i na ogół ona robi to co ja chcę, żeby zrobiła
i bardzo się cieszę, że Ci sie podoba
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum