Dźwiedź podbił moje serce... także i swoim zamiłowaniem do książek...
izuss1 fantastyczna robota ... no i oczywiście czekam na resztę klasy przecie nie może się sam edukować
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Mój Myś jest okrutnie mysiowaty. Prezentowany przez Izuss Nie Dźwiedź okrutnie niedźwiedziowaty.
Od bibliotekarki dodatkowy plus dla Nie Dźwiedzia za zainteresowania literackie. Widocznie nie jest to Miś o "bardzo małym rozumku". Świetna praca
Mój Myś jest okrutnie mysiowaty. Prezentowany przez Izuss Nie Dźwiedź okrutnie niedźwiedziowaty.
Od bibliotekarki dodatkowy plus dla Nie Dźwiedzia za zainteresowania literackie. Widocznie nie jest to Miś o "bardzo małym rozumku" Świetna praca
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 25 Maj 2008, 19:18
Ja niewierna prawie się nie zapuszczam w wątki ostatnio - a tu taki wypasiony Nie!
I jeszcze z podziękowaniem dla Oli Cieszę się, że kursik jest przydatny.
To jest bardzo, bardzo udany Nie! Detale na pysiu z wielką precyja wykonane, dwukolorowe łapki świetne!
Dla wolnej słuchaczki Izuś świadectwo z czerwonym paskiem a dla Szanownych Rodziców List Pochwalny!
BUZIA!!!
Ćwir
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum