Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 29 Październik 2007, 08:17
To prawda - to musi być bardzo miłe. Ale wiem z pierwszej ręki, że w Kanadzie, wśród Polonii, nadal się tak robi (np. wspólne robienie pierogów ) A w Stanach szyją patchworki etc... A może my się na darcie pierza umówimy?!
A żeby to całkiem offtop nie był - ładne rzeczy Wam wyszły z tego plotkowania, Ele
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
fajne rzeczy ufilcowałyście , w kupie razniej i nauczyć się można więcej jak się widzi , ( wspólne darcie pierza a może wspólne dziarganie stringów ...?)
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 29 Październik 2007, 08:35
Naprawdę mówię Wam wieczór był niesamowity A co się tyczy nauki, to jako że ja niezbyt profesjonalna jestem, to i powychodzilo to co umialam nieuk nieuków uczył Ale warto było, bo rekodzieła przedtem za bardzo nie lubiły
Musimy koniecznie robic takie Craftladiesowskie wieczorki. Jak się wzbogacę wynajmę lokum pod to
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 1 Kwiecień 2008, 22:05
Ja tu tak szybko - póki jeszcze mi się chciało fotkać
Obiecuję że się zmuszę i będę robić zdjęcia na bieżąco (nie umiem i nie lubię robić zdjęć)
Różyczkę upiekłam w godzinkę do pochwalenia się gorzej było ze sklejaniem jej łodyzka grubsza, bo będzie musiała stać Jakby ktoś chciał mogę zrobić tutorialka
Elen, piękna i bogata róża, brawo!
ciekawe jak duza jest?
Ja też mam zamysł zrobić takie naprawdę duże kwiaty o sztywnych łodygach do wstawienia w wazon...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum