Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 19:25 Po prostu leniwe filcowanie
A żeby nie było że to admin tylko papla Dorwałam cyfrówkę a fotkać nie ma czego - wszystko porozdawane....
Jaszczurka zrobiona dla koleżanki, które je uwielbia ( ma nawet tatuaż taki), jako broszka do zaczepienia na torbę
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 19:45
a jak ma ufilcować jak obie ciągle w ruchu są
pisze przecież że leniwie bo ja szybko i ładnie nie umiem , muszę tu wszystkie pilnować ( tłumaczę się heheh)
Nawet się nie zdziwiłam jak zobaczyłam tą niesamowitą jaszczurkę. W końcu po kimś nasz Adminek to ma A tak naprawdę to świetna wyszła. Podziwiam wszystkie zwierzaki bo tego akurat nie potrafię
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 20:19
świetna jaszczurka taka trochę salamandrowata (och, a jak pięknie wygladałaby salamandra w kolorach czarnym z żółtymi plamkami....)
wreszcie się doczekałam Twoich dzieł i mam nadzieję na więcej (co nie oznacza że masz mniej paplać )
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 20:29
dziekuję a ja nawet nie wiem jaki rodzaj jaszczurki robiłam taki żabowaty chyba hihi
Rozellko lietuve to ja w zyciu niedoścignę Gdy mała byłam miałam najładniejsze sukienki na karnawał (ręcznie szyte!!!) wszyscy wtedy już się zachwycali zdolnościami a my dzieci w rozum bardziej poszliśmy - więcej myślimy niż robimy hihihi
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2148 Skąd: Lublin
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 23:10
Super jaszczurka. No to jak tak u Ciebie wyglada leniwe filcowanie, to co będzie jak się dobrze postarasz? Nabawie się kompleksów. Świetnie ułożone te łapki.
Wysłany: 28 Październik 2007, 22:05
A to co robią grzeczne dziewczynki w niedzielny wieczór
Zebrałam koleżanki na kawkę i zrobiłam im mini pokaz filcowania i filcowalismy filcowaliśmy ....
O to proces (mydlany mydlany) i ich rezultaty
Naprawdę polecam takie wieczory Jak się okazuję czerpać przyjemność z filcowania może każdy
Elenuke super pomysł. Ech, tak sobie myślę , ze w dawnych czasach były świetne zwyczaje. Kobiety zbierały sie w sobotni lub niedzielny wieczór i wspolnie coś kombinowały. We wspólnym gronie lepiej się filcuje. Mozna sobie poplotkować, a robota posuwa się dalej
Piękne rzeczy Wam powychodziły
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum