przyznam się że najbardziej obawiałam sie Twojego Bergamotko komentarza. gdzieś wyczytałam, jak delikatnie zwróciłaś uwagę na nierówności. gdy robiłam moje kulki to oprócz patrzenia turlałam je po stole i gdy równo się toczyły to zaliczałam do udanych. dzięki Bergamotko. już mi dobrze.
maleńka, ty się tak nie stresuj. chyba nie napisałam tego jakoś niemiło? jeśli coś krytykuję to nie po to, aby zrobić komuś przykrość. zresztą kilka postów dalej przyznałam,że mi też nie zawsze wychodzi równo
korale dla mojej przyjaciółki, już odebrała i jest pod wrażeniem. jak fajnie sprawia się innym trochę radości. a ona bardzo na to zasługuje, od rana do wieczora intensywnie pracuje pomagajća małym i dużym ludziom.
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 569 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Maj 2008, 22:33
Piękne te kwiatki, od razu zrobiło mi się tak cieplej na sercu, bo za oknem tak szaro i smutno, a tu takie cuda. Dodziu jesteś niesamowicie uzdolniona, życzę ci dużo weny i całego morza materiałów niezbędnych do realizacji twoich pomysłów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum