Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 549
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Sierpień 2008, 16:59
No nie...
I z czym ja do ludzi...
Masz power kobieto, żeby tak machnąć tyle torbeczek... I TO JAKICH!!!
Ja tu liżę rany po ostatnim zrywie, ale widzę, że nie ma co odpoczywać, bo tak dałaś po oczach, że od natchnień aż głowa pęka... Jesteś zeberko nioceniona!
Zaraz biorę sie do roboty...
Kosmetyczka z resztek to dla mnie rekord świata ze względu na kolory i dwie ostatnie torebki również (nieskończona i resztkowa). Po obejrzeniu Twoich torebek mam co raz większą ochotę na naumienie się filcowania na mokro.
a nie myślałaś o 3D?? łatwo to "podrasować" tyle że przed nanoszeniem wzoru - trzeba nadszyć z podkładu owale - ew. inne figury (owale mi się kojarzą z całym koniem - bo zawsze można go namalować bazując na kilku owalach połączonych kreską - dotyczy każdej części konia z wyjątkiem zębów). Za chwile edytuję swój post w torebkach - tam jest taka jedna z pawiem - podrasowany brzuszek. - schodzi mało czesanki a jest wypukłe. chyba o tym pisałam. (tak, oczywiście, ja też się zachwycam - ale trzymam się kurczowo regulaminu - i nie ... jak to było ... flooduję?? - możesz mi osobiście nakopać - jak tylko zawitam w L. - a tak w ogóle to się nie boję )
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2132 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Wrzesień 2008, 21:19
Mysia, fajny pomysł z tym trójwymiarowym wyglądem. Te już dokończę tak jak zaczęłam, ale kolejnego spróbuję zrobić tak jak piszesz. Na malowaniu nie znam się wcale, ale jak napisałaś o tych owalach, to faktycznie u konia wszystko w owal da się wpisać. Konie powstały w ten sposób że zrobiłam kontur jedną nitką i potem wypełniałam. O kopaniu nie ma mowy no chyba że chodzi o wykopanie jakiegoś ładnego kaktusa
Teresa, Do pawia brzuszek zrobiłam w ten sposób, ze wycięłam z podkładu kilka owali różnej wielkości - poukładałam od najmniejszego do największego i największy przyszyłam do podkładu.Wata, albo jakieś jej podobne wypełnienie, raczej nie zdałaby egzaminu - chyba by podczas nanoszenia czesanki wylazła.
Zdjęć nie wstawiłam- bo mi fotosik coś kuleje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum