jejku co za słodkości, anielsko- dziecięca strefa zawsze jest bardzo urocza, ale Twoje dzieła mają jeszcze tyle Twojego ciepełka. są słodziutkie. nnawet dojrzałam tam moją Olgusię , czyli Anię z Zielonego Wzgórza, jak mawiamy na naszego rudzielca. brawo.
Dziękuję wszystkim bardzo Miło mi się czyta Wasze komplementy.
Laleczki robię do powieszenia na ścianę stąd zawieszka. Rysować w stylu bajek dla dzieci bardzo lubię i mam nadzieję, że uda mi się dostać pracę ilustratora w jakimś wydawnictwie
Napis na drugim pudełeczku: "Jeśli zgubisz się w lesie (...) znajdź sobie robaczka albo gąsienniczkę, żebyś miał z kim rozmawiać i żeby nie było Ci smutno."
Ostatnio zmieniony przez immacola 2 Lipiec 2008, 00:09, w całości zmieniany 1 raz
immacola
-słodkie i urocze malowanki , moje pierwsze skojarzenie - to książeczka z ilustracjami wykonanymi przez dziecko najbardziej mi przypadły do serca tekturowe laleczki dzieci chyba bardzo cię lubią ?
immacola
-słodkie i urocze malowanki , moje pierwsze skojarzenie - to książeczka z ilustracjami wykonanymi przez dziecko najbardziej mi przypadły do serca tekturowe laleczki dzieci chyba bardzo cię lubią ?
mam nadzieję, że mnie lubią w końcu za cztery lata skończę pedagogikę przedszkolną i edukację plastyczną
miło, że masz takie skojarzenia
dziękuję wam bardzo, takie opinie naprawdę uskrzydlają
Napis na drugim pudełeczku: "Jeśli zgubisz się w lesie (...) znajdź sobie robaczka albo gąsienniczkę, żebyś miał z kim rozmawiać i żeby nie było Ci smutno."
nie da się inaczej powiedzieć : o tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
uwielbiam takich ludzi jak Ty : Dzieci - Twoja pasja i to widać...myślę, że będziesz świetnym pedagogiem (lub ilustratorem )
wrzucaj proszę następne prace
_________________ wyjechana do niedzieli ...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Niebieska skrzynka z domkiem, doskonały obrazek!!!Powalił mnie, no świetny jest. Reszta prac również bardzo miła dla oka:)
A jeśli mogę- farby akrylowej z zawiasów pozbędziesz sie przy użyciu zwykłego zmywacza do paznokci, jakby co- oczywiście;)
Niebieska skrzynka z domkiem, doskonały obrazek!!!Powalił mnie, no świetny jest. Reszta prac również bardzo miła dla oka:)
A jeśli mogę- farby akrylowej z zawiasów pozbędziesz sie przy użyciu zwykłego zmywacza do paznokci, jakby co- oczywiście;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum