Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1557 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 23:04
Izuss paszczyk mistrzowstwo świata - mi się wydaję, że aby szyc takie mniejsze rzeczy trzeba więcej precyzji mieć, nawyków itd. Bravo !!!
A bluzeczka zapewnie jeszcze nie jednego Sylwestra prztańczy Gratuluje pomysłowości.
Aha, chciałam się spytać - a jest taki cekiniasty materiał?? Mi się zawsze wydawało, że cekinki póżniej naszywają
oczywiście, że jest!! zasadniczo powinno się tylko przed szyciem wypruć cekiny na miejscu planowanych szwów, ale ja tego nie robiłam nigdy brałam tylko grubszą igłę
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2553 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Czerwiec 2007, 23:10
och cudne!, miałam taką spódnice a w zasadzie nadal gdzies jest - uszyta w pół godziny z elastycznego cekiniastego materiału - sylwester był mój
Mój materiał był z naklejanymi cieniutkimi cekinami po których można było szyć, bez strachu o igłę.
Iza - raz jeszcze mistrzostwo świata - Ty tak sama z siebie czy po jakichś kursach jesteś?
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Izus
-jestes artystką w każdym temacie ,powinnaś sobie szyć wszystko sama ,bo tak odszytych i dokładnie wykończonych rzeczy nie kupisz , płaszczyk jest bardzo ładny
Już wszystko zostało napisane. Iza - mnie zawsze intrygowało robienie z tzw. "niczego" - czegoś i to w sposób taki by to co powstanie z tego "niczego", powalało na kolana. Bravo to właśnie potrafisz perfekcyjnie
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
szacun ziom po prostu... nie dość, że sama jedna jesteś caaałą Oazą Spokoju to jeszcze jesteś taka zdolniacha...pewnie jeszcze świetnie gotujesz naprawdę piękne rzeczy
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 175 Skąd: z londynu
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 20:31
no no no. piekna ta podusia. super praktyczny pomysl, ja zawsze szpilki trzymam w buzi a igly wbijam w bluzeczke albo sweterek. tak sie zastanawiam kiedy polkne te szpilki. przydalaby sie taka podusia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum