Mnie się ta poduszeczka założona na nadgarstek - skojarzyła z pewnym filmem dokumentalnym. Otoż oglądałam kiedyś film o kulisach pokazów firmy Dior. TO był film z lat 60-tych. Krawcowe ktore robiły przymiarki sukien na modelach, miały na łapkach własnie coś podobnego do tej poduszeczki. Super ta podusia Izuss
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
uszyta jest z płótna lezakowego - uszyłam w sumie takich torebeczek trzy. szyje się je bardzo prosto, jak chcecie mogę rozrysować.
najbardziej męczące i czasochłonne jest wypychanie rączek (taką watą z poduszek), ale za to są mięciutkie, co latam jest wygodne.
no i torebeczka jest bardzo pojemna - choć nie wygląda
jeszcze raz dziękuję za głosy na nią
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
to ja poproszę o jej rozrysowanie... tez mam w domu gdzieś zniszczony stary leżak - będzie pasował jak ulał... a tak w ogóle izuss1 świetny pomysł i świetna torebka
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Jeszcze raz stwierdzam, ze piekna
Ja bardzo poprosze o rozrysowanie bo zamarzyla mi sie torebka w tym stylu
I jeszcze poprosze o podpowiedz gdzie sie kupuje takie plotno lezakowe, bo w malych materialowyh sklepikach w moim miescie nie ma I czy da sie to uszyc na normalnej maszynie - w koncu ten material jest chyba dosc gruby i sztywny?
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
generalnie, jakby się mnie kto pytał... to uważam że torebka jest absolutnie genialna!! świetny materiał i kolory jak również podoba mnie się bardzo jej kształt na lato jak znalazł
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum