Wysłany: 4 Czerwiec 2008, 22:18 ggagatce zdarzyło sie uszyć
Ponieważ nie szyję często, a toreb tym bardziej, nie zakładam oddielnego wątku w torbach, tylko wszystko co może kiedyś wytworzę szyjąc pokaże tutaj :]
Przyczyną tego mojego nowego wątku jest oczywiście wymiana torebkowa i torebka, którą przerobiłam dla Zebrzycy. Najwięcej się nawkurzałam przy kwiatku, ponieważ ma tam dużo wstążek i wtszedł trochę gruby, wiec nitka ciągle mi się rwała :/
torba jest fantastyczna - najbardziej podoba mi się zmiana jego "image" z prostokątnej na okrągłą, w ten sposób całość zyskała wdzięku i lekkości a kwiatek świetnie się tam dzięki temu wkomponował - zresztą niezwykle pomysłowo wykonany, za co masz ode mnie 6+ w ogóle dla mnie twoja/Zwbrzycy torebka jest naj naj naj
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Bardzo ciekawie wykonana i ślicznie ozdobiona! Fajny krój i kolorki takie delikatne! Może jednak zdecydujesz się na częstsze szycie torebek?Szkoda taki talent marnować!
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 27 Maj 2008 Posty: 191 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 08:49
Wdzięczna i urocza
Choć moim skromnym zdaniem dłuższe uszka byłyby nieco wygodniejsze, ale to taka pierdółka 'praktyczna' z mojej strony - cała troba piękna.
_________________ Like a slender twig of plum blossoms...
W sumie to zgadzam się z Oiran, torebka naprawdę świetna, ale z dłuższymi rączkami chyba byłaby praktyczniejsza... Choć w zasadzie, co kto lubi... Jednemu wygodniej torbę dźwigać w ręku, innemu - na ramieniu... Tak czy inaczej podziwiam inwencję i wykonanie i nisko chylę czoła
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 311 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 19:26
ggagatka, a mnie urzekła praca włożona w naszywanie cekinów. Zwłaszcza, że że to cekiny uświadomiłam sobie dopiero, kiedy przyjrzałam się dokładniej zdjęciom. Na początku myślałam, że to haft
No i ten kwiat...
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum