Ivy poduszeczka słodziutka jak zieloniutka trawa
Chciałam zapytać z czego jest zro0biona? Jakoś dojrzeć nie mogę bo małe to zdjęcie... Czy można ją gdzieś zobaczyć w wiekszym wymiarze??? Takie ma jakieś paski, że w pierwszej chwili wydawało mi się, że szydełkiem udziergana, ale sama już nie wiem
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Luty 2008, 21:44
rablinka, nie nie, to taki materiał bardzo gruby, o wyraźnym splocie, stąd te paski.
Rozelko, kwiatki wyhaftowane, to jest ścieg margerytkowy, strasznie łatwy, a bardzo efektowny. Postaram się wkleić jakiś kursik, jak się go robi, o ile moja dziurawa pamięć mi pozwoli
A biedronka to guzik Uwielbiam guziki
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
NO co jedna podusia to fajniesza Teraz najbardziej mi się ta z serduchem podoba
Ivy dziękuje za wyjasnienie jaki to hatt. WIem mniej więcej jak to się wyszywa. Pytałam bo bałąm sie, czy to nie gotowce jakieś te margarytki
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 686 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Luty 2008, 22:43
Ślicznaaaa Dzięki Miszelko, podsunęłaś mi pomysł, bo żywcem nie wiedziałam co podarować pewnej niewiaście o cud urodzie i nie lada talencie Zostałam olśniona
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum