a ja tak z innej beczki. Asieńka, nie musisz cytować każdej wypowiedzi. możesz odpowiadać hurtem. nie wiem jak innym dziewczynom, ale mi źle się twoje posty czyta. nie gniewasz się mam nadzieję? to tylko tak na marginesie
Bergamotka, od kiedy w ogóle zaczęłam wchodzić na forum zawsze tak pisałam . Zresztą cytowanie selektywne służy do cytowania odpowiedzi, wtedy też wiadomo do czego się konkretnie odnoszę. Postaram się mniej tak robić, albo nawet mniej pisać . Nie gniewam się .
mikaz16, bardzo dziękuję .
Yviana, ślicznie dziękuję . Wszystko zależy od dnia, jednego idzie wolniej innego szybciej, ale uwielbiam to .
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2503 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Grudzień 2007, 10:40
A tak przecież generalnie to my miłe jesteśmy
A co do sposobu prezentowania prac w ten sposób, toon może nie tyle niewygodny , co mozna po prostu nie zauważyć że dalej w prawo jeszcze coś jest
Dzięki dziewczyny . Kartki będę pokazywać tak, żeby było na pierwszej stronie i będę pisać czytelniej . Dzisiaj mimo tego, że źle się czułam zaczęłam wyszywać bałwanka , jak skończę i zrobię z niego kartkę to Wam pokażę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum