Asieńko śliczności zrobiłaś. Wiem ile to trzeba poślęczyć, by wykrzyzykować. Słowem piękne krzyzyki. Wszystkie bardzo mi się podobają, trudno byłoby mi się wypowiedzić, która najładniejsza. Brawo
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 642 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Luty 2008, 12:16
Słodzitkie karteczki Czy ja dobrze widzę, że tu się Tatty Teddy przewija?
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Asieńka, bardzo fajnie. Ja kiedyś wykorzystałam tego aniołka w niebieskiej sukieneczce, i zrobiłam wszystkim dzieciom z rodziny, znajomych do powieszenia na ścianę. Do dzisiaj obrazki wiszą, co mnie bardzo cieszy.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa .
aglaya, tak masz rację hihi, uwielbiam je, więc i na kopercie umieściłam .
Alicja, oo to też fajny pomysł na prezent , dzięki za podsunięcie pomysłu . Wyszyłam takiego też tyle, że różowego dla małej dziewczynki, bo jej rodzice się rozwodzą i cierpi biedna, ale aniołka nazwała Maja .
Rooda84, hihi dziękuję .
Moje ostatnie kartki:
.
Nie mam zdjęcia kartki, ale znalazłam misia którego zrobił mi w podzięce kolega i tam widać trochę kartki którą zrobiłam:
.
rozella, dziękuję bardzo . W tamtym roku wyszyłam Kościółek na białej kanwie i wyglądał inaczej, na czerwonej trzeba się bardziej pomęczyć, bo jest drobniejsza. Dzisiaj kupiłam gazetę z haftami i zakochałam się w owieczkach hihi, pewnie je niedługo wyszyję hihi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum