też mi się tak wydaje, bo z dodatkami jak zrobiłam to już przestało mi się podobać, znaczy podobało, ale nie tak jak na tych pierwszych kartkach.
rozella, olasmith, Joania, kasieńka, bardzo Wam serdecznie dziękuję , to miłe, że komuś podobają się moje kartki.
W tym roku też robię kilka wyszywanych i się zastanawiałam czy na kartce nie przykleić np wyciętego renifera, ale jakoś nie jestem przekonana.
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2446 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Grudzień 2007, 08:50
Asieńko , to jak kazdemu taka kartke haftowana chcesz wysłac to kiedy zaczynasz je haftowac, bo wydaja mi sie że są takie pracochłonne , że ja to bym je chyba zaczeła haftować zaraz po Bożym Narodzeniu, żeby zdażyć na następne,
też mi się tak wydaje i to ostatni raz kiedy na nie coś naklejałam tego typu co na zdjęciach.
halszka napisał/a:
piękne karteczki
ślicznie dziękuję .
Joania napisał/a:
Asieńko , to jak kazdemu taka kartke haftowana chcesz wysłac to kiedy zaczynasz je haftowac, bo wydaja mi sie że są takie pracochłonne , że ja to bym je chyba zaczeła haftować zaraz po Bożym Narodzeniu, żeby zdażyć na następne,
mam kilka już zrobionych, w jednej dokończę dach, w drugiej trawkę dla ptaszka, oraz jednego całego ptaszka wyszyję i gotowe. Pracochłonne są, ale jak mam dobry dzień to w jeden dzień zrobię prawie cała lub całą.
czerybka napisał/a:
o ja nie moge ale śliczności. wyślij mi jedną kartke
hihi dziękuję . Mogę wysłać hihi, ale pewnie na święta nie dojdzie już.
zebrzyca napisał/a:
Kartki są prześliczne, podziwiam za wytrwałość i dokładność
bardzo serdecznie dziękuję . Moja mama kiedyś wyszywała, teraz nie, bo już oczy nie te, ale to po niej mam zamiłowanie do haftu. Kiedyś nie chciała mi dać wyszywać, bo mówiła, że kanwę zmarnuję, a teraz co i rusz mówi żebym coś wyszyła hihi. Mam też tak, że jak mi się nie podoba jakiś krzyżyk to muszę go spruć i zrobić od nowa, bo nie wytrzymam hihi, mama mówiła, że jakaś szalona jestem hehe.
Bergamotka, bardzo dziękuję .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum