Na razie zaprzestałam haftowania obrazka z deszczem bo robiłam na zamówinie obrazek metryczkę. To jest też drugi powód dla którego nie odwiedzałam ulubionego forum. Witam się ponownie.
IMG_5243.JPG
Plik ściągnięto 38 raz(y) 225.11 KB
Ostatnio zmieniony przez gosiak 4 Grudzień 2007, 11:01, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 695 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Listopad 2007, 13:57
Bardzo ładny motyw, taki 3D no i gustowne zestawienie kolorów. Liternictwo też mi się podoba - te "J" śliczne. Brawo!
A Jan Julian wysoki mężczyzna (na razie raczej "długi" w sumie...).
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
śliczne butki , pieknie xxxujesz , wiem ile czasu to pochłania więc twoja długa nieobecność jest usprawiedliwiona z niecierpliwością czekam na następne piękne xxxkowe obrazy
Dzięki za pochwały Trochę było perypetii w haftowaniu, bo najpierw miałam duuuużo czasu a potem termin gwałtownie się skurczył. No ale dzięki temu odkryłam sposoby jak można xxx dużo szybciej, którymi chętnie się podzielę z zainteresowanymi. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum