Rozella
-no i tylko powiedz ,że czegoś nie umiesz - a napewno ci uwierzę . Bieżnik SUPER-OK! ( czy te twoje prace nie zmieściły się już w konkursie ...?)
Joania Powiem, ze haft krzyzykowy jest bardzo prostym ściegiem. No chyba najprostszym z możliwych. Dodatkowo prędko przybywa wzoru , a to działa mobilizująco.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Rozella, śliczne. Ja też robię xxx, dlatego wiem, że mimo prostego ściegu jest on męczący dla oczu (to liczenia), a zwłaszcza kolorowe tło. Reniferki super
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Grudzień 2007, 14:17
Rozellko podziwiam za cierliwość!!! Taki eskimoski (e tam szwedzi ) wyszedł. Lubię reniferki, kiedyś mała elenuke często je widziała... ale potem wyjechała na kontynent europejski, ot nostalgicznie działają na mnie te Twoje krzyżykowe reniferki
Tak dalej Rozellko
Dziewczyny dziękuję za wszystkie pochwały NIe wiem jaki to wzorek skandynawski czy też jak mówi Ele eskimoski Jedno wiem, bardzo mi milo ,jeżeli sprowadził jakieś skojarzenia i wspomnienia Ten wzór to wyrwany element z całości. Nie potrafię odrysować i ściśle zrobić czegoś tak, jak jest podane. Muszę po swojemu przrobić.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum