Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Maj 2007, 05:30
Joania, gratulacje )))))))
Zgadłam autorstwo prac Halszki, Pysiamn i Gagusi
Teraz oczywiście sto pytań do:
Ewik125 - czy to jest technika filetowa?
Gagusia: skąd do licha bierzesz takie ładne papiery!
Joania: czy te kwiatki sa z organzy? czy z czego?
Halszka: czy ty sama rysujesz wzory do swoich haftów? Haft Richelieu jest dla mnie jedną wielką tajemnicą, ale chyba powinnam spróbować, bo wyniki są przecudne
Gosiak: zakładka świetna, a oprócz tego zżera mnie ciekawość co to za książka
Lula Lu: świetne poączenie kolorów, takie "bzowe"
Pysiamn: komplecik przecudny
I w ogóle Dziewczęta - może teraz każda omówi swoją pracę, wrzuci jeszvcze zdjęcie jakiegoś detalu, powie dlaczego wybrała akurat tę technikę, jak długo pracowala nad swoja robótką - bo bardzo jestem ciekawa
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ostatnio zmieniony przez Ivy 3 Maj 2007, 06:01, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2585 Skąd: Kraków
Wysłany: 3 Maj 2007, 06:24
Siedzę sobie teraz dumna i blada i szczęsliwa.Miło że moja torebka się spodobała
Torebka jest zrobiona z drapowanej tafty,kwiarek z organtyny lub z organzy jak kto woli, środki i pączek kwiatków wyszywane koralikami
dziekuję wszystkim którzy oddali na mnie głosy
Ja zgadłam pracę Pysiamn,Gagusi,Ivy,Halszki,Lula lu
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 3 Maj 2007, 08:11
no to tak oficjalnie
Joania, wielkie gratulacje widać, ze w torebeczkę włożyłaś dużo serca i pracy i zostałaś doceniona
A wszystkim gratuluję przede wszystkim chęci, żeby pokazać swoje skarby i że nie bały się oceny. Ale tu jest tak miło, ze nawet ja się oceny nie bałam tym bardziej, że to pierwszy konkurs w którym brałam udział.
W każdym razie rozochociłam się i czekam na kolejne.
A teraz kilka słów o moich skromnych kolczykach (na tle innych to były najmniej pracochłonne):
wykonane z koralików cracle, jablonex i fioletowych perełek, linki jubilerskiej,srebrnych zacisków i bigli. Inspiracją były fiołkam, które rosły (jakiś czas temu, ale nadal są w pamięci) na terenie ambasady chińskiej w takich ilościach, ze jak się tam przechodziło to zapach odurzał. Wrażenie było takie jakby miasto zniknęło a chodziło się tylko w zapachu. niesamowite
A tak w ogóle fiołki to dla mnie jeden z symboli wiosny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum