Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2585 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Maj 2007, 08:47 kwiatek
do Ivy : płatki sa wycięte i opalane nad gazem .Materiał sie topi,troche marszczy,w zalezności jaki chcesz efekt,to tak długo trzymasz,oczywiście to wszystko bardzo szybciutko sie opala,najlepiej jak materiał nie jest jasny,bo ta metoda ma to do siebie ze mocno stopiony materiał robi sie czarny.Chociaż jak bardzo szybko sie opala to nie widać,trochę wprawy i można zrobić.
Hobby: jubilerstwo Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 25 Kwi 2007 Posty: 882 Skąd: Warszawa
Wysłany: 3 Maj 2007, 09:15
z opalaniem pomysł genialny i prosty
Ivy, każdemu kojarzy się inaczej a kwitnące bzy też uwielbiam, tylko mi się one akurat bardziej z domem rodzinnym kojarzą, bo przed blokiem rósł szpaler bzów
taki ważny dzień dzisiaj , a mnie szwankuje internet - chyba się zapłaczę ciągle znika ,
no a teraz się wam przyznam: że nie odgadłam czyja jest zakładka do książki , poduszka z ptaszkami i korale (Pysiam), ale dobrze wyczaiłam Lule, Gagusię i Ivy hi hi hi ,nad Joanią się długo zastanawiałam typowałam tak pół na pół hi hi hi
nawet ja dostałam 1 głos ( a nie chciałam się zgłosić bo serwetka jest za mało wiosenna )
Do Ivy-
wzorków mam bardzo dużo , wykorzystuję je do swoich prac ale robię różne inne wymiary więc dużo też zmieniam , przekształcam, często coś dorysowuję , ten hafcik jest bardzo łatwy i jak się zdecydujesz - to ci pomogę i napewno soś ładnego wyhaftujesz
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Wysłany: 3 Maj 2007, 10:18
Ja jeszcze raz gratuluję pierwszego miejsca i dziękuję wszystkim dziewczynom za głosy.
Bardzo czekam na następny konkurs, bo to wspaniała mobilizacja i okazja do pokazania swoich prac. Myślę, ze uczestniczek będzie coraz więcej, bo to tez super zabawa.
A więc drogie Panie - do następnego konkursu!
Super pomysł z tym konkursem, świetnie się z Wami bawiłam. Zakładka powstała odrobinę wcześniej, nie była wyprasowana i zszyta, ale uznałam że kolorystycznie będzie pasowała a konkurs "mi dodałał odwagi", jesteście takie miłe. Fajnie wyszło że była dla Was zagadką. Dzięki za ciepłe słowa i głosy. Gratuluję zwyciężczyni . Ale wszystkie prace (poza moją która mi się opatrzyła) bardzo mi się podobały i były bliskie mojemu sercu. Uwielbiam Richelieu, szydełko, decou, scrabki. Uwielbiam też oglądać projekty torebek i biżu. Gromadzę koraliki i narzędzia. Więc same rozumiecie dylemat miałam wielki. Przyjełam proste kryterium praca najbardziej wiosenna, zielona. Mam nadzieję, że moja szczerość nikogo nie urazi. Już teraz niecierpliwie czekam na następny konkurs. Ivy - książka to "Świat według Clarksona".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum