Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 1 Maj 2007, 12:18 KONKURS "WIOSNA" - GŁOSOWANIE :)
A więc zaczynamy:) Miło jestem zaskoczona, że jednak dużo prac jest zgłoszonych a zapowiadało się inaczej BRAVO CRAFTLADIES!!!! Głosowanie będzie trwało 36 godzin od tego momentu - żeby zebrać jak najwięcej głosów. Głosować możecie tylko na jedną pracę, więc dobrze się zastanówcie Jako że niektórzy przysłali więcej zdjęć niż jedno, to robiłam takie sklejki Zdjęcie w trakcie konkursu dla tych, które są niezadowolone z mojego wyboru, mogę zmienić Nagroda za wygraną w konkursie - upominek/odznaka od Craftladies
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 1 Maj 2007, 12:45
Dziewczyny głosowanie jest tajne, głosujemy na górze tam gdzie ankieta zaznaczamy i głosujemy. Po głosowaniu możecie omawiać swoje faworyty itd na razie nie
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1259 Skąd: z Poznania
Wysłany: 1 Maj 2007, 19:04
A ja mam 7 faworytów I nie mogłam się zdecydować, na którą pracę oddać głos Bez względu na to, kto wygra - uważam że wygrałyśmy wszystkie. Wasze prace wszystkie bez wyjątku są przepiękne, w każdej widać włożone serce i każda była pracochłonna.
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ivy - masz rację wszystkie prace sa piękne : dokladne,dopracowane i wypieszczone,bardzo pracochłonne i wszystkie związane z tematem konkursu.
Adminko - może warto założyć jakąś galerię konkursowa lub albumik konkursowy ?Albo założyć osobny temat z pracami i tą wybraną? Przecież jeszcze następne konkursy będą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum