Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2530 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Marzec 2008, 14:58 VIII konkurs- CZYM KOBIETA OTACZA SIE NA WIOSNĘ - głosowanie
Rozpoczynamy głosowanie
Prac jest sporo - więc głosujemy na TRZY prace- najpierw zaznaczcie te wybrane TRZY, a dopiero po zaznaczeniu kliknijcie [głosuj].
Ponieważ to czas wiosenno-przedświąteczny głosowanie potrwa nieco dłużej (4 dni) - tak aby każdy zdążył oddać głos.
Zapraszam
Jeśli cosik pokręciłam - z góry przepraszam i proszę interweniować ;>
01 wianek z masy solnej, duże kolo -średnica 19 cm, mniejsze trzy kółka-średnica 7 cm każdy
Alka
02
Asia 0306
03
Amberek
04
Czerybka
05 Kwiaty zostały wykonane techniką filcowanie na mokro, potem na sucho, a "łodyga" tzw. chińską makramą.
Poniatowski
06
III miejsce BEA JULIA
07
Alexandra20
08
Kozocka
09
mikaz16
10 Segregator powstał z myślą o pewnej szczególnej Kobiecie. Po to, by Ona i jej Potworki miały na wiosnę kawałek nieba i ziemi, tylko dla siebie.
Wykonano techniką klasycznego decoupage (motywy kwiatowe). Niebo, chmurki, łąka oraz napisy na froncie namalowano farbami akrylowymi.
Spinka
11
Kiga
12
Gizabell
13 Wiosenna dekoracja okienna. Filcowanie na sucho i mokro + sznureczek + delikatnie ćwierkające dzwoneczki
II miejsce OLASMITH
14
Bergamotka
15
I miejsce MANUALNA
16 makramowy komplet w kolorze wiosennej trawy - dwie obrączki na serwetki i dwie podstawki pod szklanki, w sam raz na przyjęcie w ogrodzie
Mely
17 kolczyki antyczne w stylu celtyckim
zs15hn13
18
Ren-ya
19
Rablinka
20
Krolewna
21
Antoinette
22
Sejbi
23
Rozella
24
Alamaja
25
ania62
~ ~ ~ *** ~ ~ ~
Wyniki głosowania
I miejsce MANUALNA
II miejsce OLASMITH
III miejsce BEA JULIA
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1235 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Marzec 2008, 17:22
Spinka, dziękuję
a moje 4 typy to Bergamota, olasmith (jak zwykle ), Manualna i Asia0306, nie pamiętam kogo w końcu odrzuciłam bo baardzo długo się zastanawiałam .
Manualna, to mają być początki w filcowaniu!? a robiłaś z ręcznie barwionej czesanki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum