Hej , " wygrane " dziewczyny i ich prace - moje najserdeczniejsze gratulacje za zwycięstwo w tym konkursie (wygrała moja faworytka , jedna he he ) i bardzo się cieszę z waszego zwycięstwa i gratuluję równie mocno pozostałym uczestniczkom , bo wszystkie wystawione prace są godne zazdrostwa niemiłosiernego i żadna nie miała 0 głosa !!!! ( craftladieski zawsze były i są extra )
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 569 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 17:01
Gratuluję zwyciężczyni, piękna praca. Zresztą wszystkie moje faworytki zajęły wysokie miejsca, co mnie cieszy. Gratuluję wszystkim uczestniczkom konkursu, bo już wzięcie udziału w konkursie jest według mnie sukcesem.
Wszystkim, którzy na mnie zagłosowali dziekuję Postaram się wypaść lepiej przy następnym konkursie
Gratulacje wszystkim uczestniczkom. Jedna z moich faworytek wygrała z czego bardzo się cieszę. Wszystkie prace są naprawdę śliczne i jak widać każda komuś przypadła do gustu, to bardzo dobrze
Dzięki wszystkim, którym się spodobała moja pracka.
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Hobby: Bizuteria z modeliny
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Czerwiec 2008, 19:38
Jezu, dziewczyny,popłakałam się ze szczęścia, tak mi tego było trzeba, kiedy mój związek się sypie, ząb boli i rysuje język , jestem codziennie po 2 godziny na kanałowym, w pracy ciągłe awantury z klientami, tutaj dla mnie słoneczko zaświeciło, płacze sobie cicho, że to życie jeszcze nie takie najgorsze, że jednak słneczko czasem i dla mnie zaświeci. Naprawdę bardzo Wam dziękuje , bardzo to dla mnie dużo znaczy!!!
Przy wyborze, ja miałam naparwdę cięzki wybór , a najbrdziej spodobała mi się 11, myslałam, że to Zebrzycy
Dziękuję jeszcze raz
Dziękuję Wam Dziewczyny za głosy. Nie spodziewałam się wygranej. W życiu jeszcze niczego nie wygrałam
Dwie z moich kandydatek na podium (II i III - oczywiście )
A akurat, jezeli chodzi o prace Isani, to odrazu wiedziałam, która to xD
Poprostu Odrazu widać... Jej prace sa tak specyficzne, że nie da się ich pomylić i zawsze widać, że To "coś" ulepiła Ona
Jesteśmy z tobą, wiedz, że możemy dla Ciebie wyczarowac wiele takich promyczków
Jeszcze raz gratuluje wszystkim... cały czas się nadziwić nie moge nad różnorodnoscią naszych prac
lakukaracza, nikt by Cię nawet o to nie podejrzewał
ale następny konkurs (poza szkółkowym) będzie dopiero we wrześniu, po wakacjach, więc czasu masz naprawdę sporo
gratuluję wszystkim wygranym (moje trzy typy, hihi) oraz wszystkim uczestniczkom. naprawdę miło się ogląda konkursowe prace
i dziękuję za głosy na mnie - to naprawdę milusie
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum