Wysłany: 11 Maj 2008, 10:43 X konkurs - Lato, lato, lato czeka
Ciągle szkoła, ciągle praca, zieleń juź bucha wokoło, nasze serca już są na wyjazdach, na urlopach. Nie możemy doczekać się już tej chwili, kiedy spokojnie porelaksujemy się pod gruszą pijąc lemoniadę , poopalamy się na plaży, pozwiedzamy stare zamki, zdobędziemy najwyższe szczyty.. Lato na nas już z tym wszystkim czeka
Ogłaszam więc temat konkursu
Lato, lato, lato czeka
"Lato, lato, lato czeka
Razem z latem czeka rzeka,
Razem z rzeką czeka las,
a tam ciągle nie ma Nas"
Życzę dużo inwencji twórczych
Prace konkursowe wysyłamy do 08.06 ( niedziela) do północy na adres mamoon1[malpa]gazeta.pl.
Jedno zdjęcie w formacie jpg., nie mniejsze niż 600 piks w większym wymiarze, zatytułowane, ewentualnie z krótkim opisem techniki.
Proszę o zatytułowanie maila KONKURS i o podanie w tytule maila Waszego nicka z forum np. Konkurs - Gagu- ogromnie przyspiesza to i ułatwia pracę.
Każde otrzymane przeze mnie zgłoszenie będzie potwierdzone wiadomością zwrotną.
Nagrodą w konkursie jest piękny pucharek przy nick'u oraz przywilej ogłoszenia tematu następnego konkursu ( w terminie do 7 dni od ogłoszenia wyników).
Przed nadesłaniem prac proszę o zapoznanie sie z Regulaminem konkursów.
Prace nie spełniające wymagań regulaminu nie będą brane pod uwagę
Szajo poczytaj , co napisała Gagusia w temacie konkursowym. Isani podaje temat w związku z tym, ze zajęła II miejsce w konkursie. Laureatka czyli Kiga będzie nieobecna do 26-go maja
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Szajo nic się niestało
Spinko, Gagu kazała mi napisac tytuł konkursu, a już ona wszystko napisze, zasady, regulaminy itd. Więc prosze o cierpliwość, pewno już niedługo dowiemy się więcej.
Kurcze ciąągnie mnie straszliwie do tego tematu...
tysiac pomysłów na pracę, ale zero na jej zrealizowanie... bardzo u mnie krucho z terminami, ale bardzo chciałabym wziać udział...
chyba jednak się skusze
Ale egzaminy i zaliczenia juz kwitna ja pod koniec maja mam ogromny egzamin z konstrukcji metalowych ( oczywiście ja zaliczam tydzień wcześniej, bo wybywam )
ale coraz bardziej mam ochote na ten konkurs
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 418 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Maj 2008, 16:19
Studiuję matematykę, mam cztery semestralne koła w pierwszym tygodniu czerwca, a 12 czerwca pierwszy z czterech egzaminów. Toke uszka do góry, grunt to dobrze rozłożyć sobie naukę. Zresztą praca na konkurs nie musi być wcale duża i bóg jeden wie jak bardzo czasochłonna. Poza tym odrobina zabawy z pracami ręcznymi może pomóc zniwelować stres związany z zaliczeniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum