Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 13:54
Dziewczyny - wyjątkowo tym razem konkurs poprowadzi Iza, tak więc bardzo prosimy do niej wysyłać zgłoszenia ( foto ok. 800x600 piks dobrej jakości, prace nie publikowane nigdzie wcześniej np. na blogach czy innych stronach internetowych, forach)
na adres: izuss[at]o2.pl
przed wysłaniem zgłoszenia prosimy o zapoznanie sie z regulaminem, prace nie spełniające war. regulaminu nie będą brane pod uwagę.
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Wrzesień 2008, 12:54
kulkam, ale ja Ciebie gorąco zachęcam do wzięcia udziału w konkursie , ani staż, ani ilość postów nie ograniczają - więc jest to wspaniała okazja do zaprezentowania się na forum .
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 08:01
Może następnym razem, bo na razie muszę skończyć dłubać naszyjnik, który chcę ubrać na wesele koleżanki 13 września A przy 2 małych brzdąców i tak ledwo starcza mi czasu
Staszka, konkursy są anonimowe - więc nie dzielimy się też przed ogłoszeniem wyników informacją, że w nich startujemy
a już caaałkiem tajne jest to co robimy
to tak przyszłościowo
uwaga - póki co mam 5 prac! mobilizacja! mobilizacja!
i w przód, i w tył! szaleństwo! ambient!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum