Onka znam Twoje wspaniałe prace z innego forum. Jesteś mistrzynią zarówno haftu jak i szydełka Czy wszystkie te hafty sa krzyzykowe ? wykonane na kanwie ze wzorem ?
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Mnie też najbardziej podobają się maki. A ilość pracy włożonej w te wszystkie prace -gargantuiczna ... Miliony krzyżyków, dłuugie miesiące pracy .... Podziwiam :-)
onka15
Wspaniałe prace, różnej maści i wielkości I mnóstwo ich. Szczerze podziwiam.
Może powinnaś podjąć się czegoś ambitniejszego na przykład jakiegoś Mistic Stitcha albo czegoś z kolekcji HAE??? Przecież mnóstwo jest tych wzorów i piękne są tyle, że większość śmiertelników nie dałoby im rady a Ty jak widać na załączonym obrakzu świetnie sobie radzisz z krzyżykami...
Jak chcesz mogę podesłać Ci jakiegoś HAE...
No może nie od razu taaaakiego ale mogłabyś spróbować...
hae.JPG
Plik ściągnięto 311 raz(y) 79.94 KB
Ostatnio zmieniony przez rablinka 16 Maj 2008, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
To skrót od firmy która produkuje obrazki głównie fantastyczne i ogromne, wielkości tego co pokazałam... To zdjęcie pożyczyłam za zgodą od koleżanki z innego forum i ona takie obrazy właśnie dziubie. Ten zaczęła niedawno a to pokratkowane to przewidywana wielkość haftu, żebyście nie miały watpliwości, ona stoi za płachtą i trzyma ręce w górze, żeby pokaza całość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum