Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Październik 2006, 18:50
A mnie najbardziej podoba się niebieski sweterek - bardzo fajny! Robiłaś z głowy czy z przepisu?
Sama mam sweterek ze wzorem przeplatających się pasm - jak czarny męski, tylko ja "zaplotłam"4 pasma
Chodzi ci zapewne o czarny z ażurkiem z przodu? Zdjęcie robione komórką więc wyszło jak wyszło
Sweter robiony na zamówienie ale klientka podała tylko rozmiar a resztę miałam jej sama dobrać, czyli fason, kolor, włóczkę, wzorek itd itp. Z tego co mi wiadomo jest bardzo zadowolona
Już niedługo, niech no dorwę aparat to pokażę moją spódnicę Victoria's Secret I czapę z szalikiem dla męża, i sweter dla Niego, i dla chrześnicy, i dla kuzynki, i ... ehhh. sporo tego (niektóre co prawda jeszcze nie zaczęte ale zamierzam zdążyć d gwiazdki a spódnica skończona tylko czekam na dostępność aparatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum