Te "Włóczki" To bywają bardzo różne, nie spodziewałam się że gdzieś poza ich sklepem firmowym można je wogóle dostać A w ich sklepie bywam dość często bo nie mam daleko
Te "Włóczki" To bywają bardzo różne, nie spodziewałam się że gdzieś poza ich sklepem firmowym można je wogóle dostać A w ich sklepie bywam dość często bo nie mam daleko
Ja własnie bezpośrednio od Aniluxu kupiłam te włóczkę, zamawiałam przez telefon; widziałam ją również w mojej pasmanterii, ale o wiele droższa była
W Jeleniej Górze, tu mieszkam na stancji i studiuję Ale niestety chyba ostatni semestr (do lutego), no chyba że się przedłuży do wakacji ale to i tak krótko
Śliczna , ja jakoś nie mogę zabrać się za spódnicę , ale to wcale nie znaczy że nic nie robię ...skończyłam właśnie poncho i zaczełam już nowe ( dwa poncha dla córki)
a ja bardzo mam ochotę tę spódnicę zrobić, tylko mam obawę, a w zasadzie pewność, że nie będę jej nosić, bo jestem strasznie "niespódnicowa"
czekam aż ktoś z rodziny ją u mnie zamówi
[ Dodano: 2007-01-18, 10:54 ]
a Tobie, Poranna, wyszła ślicznie (bardzo fajnie wygląda z taką właśnie podszewką)
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
a ja bardzo mam ochotę tę spódnicę zrobić, tylko mam obawę, a w zasadzie pewność, że nie będę jej nosić, bo jestem strasznie "niespódnicowa"
czekam aż ktoś z rodziny ją u mnie zamówi
wiesz co, i ja tak mam - rzadko noszę spódnice, bo ja raczej taka 'jeans'owa' jestem heh ale robię wyjątki dla spódnic szydełkowych - te noszę bez opamiętania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum