Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 569 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Maj 2008, 22:12
Szalka śliczne prace, ta ostatnia bluzeczka cudna. Myślałam o czymś podobnym na lato. Może po skończeniu szkółki u Izuss uda mi się wydziergać coś takiego
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Właśnie jestem w trakcie robienia takie bluzeczki
tylko ją trochę modyfikuje bo opis był beznadziejny praktycznie żaden
Szalka
- wszystkie twoje dziergadła są ekstra
-a to ostatnie , to będzie cudeńko a nie bluzka , przyglądałam się jej parę już razy , ale nie miałam odwagi jej zacząc robić , już ci kibicuję więc często zdawaj relację z postępów w robótce ok?
w tej chwili mam juz zrobiony środek z kwiatków i dorabiam lewą strone przodu. Jak popołudniu uda mi się znaleźć czas żeby porobić zdjęcia to jutro zamieszcze. A widziałaś może gdzieś opis dokładny do tej bluzeczki . Bo ja miałam tylko w rosyjskim i rozrysowany był tylko kwiatek, który mi oczywiście nie wyszedł więc zastąpiłam to innym wzorem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum