nareszcie!
robiłam ją prawie przez rok czasu!!
zaczęłam jakoś na wiosnę ubiegłego roku, szybko skończyły mi sie nici (bo jak
zaczynałam to sama nie wiedziałam co chcę i miałam tylko dwa motki), więc dokupiłam
kolejne dwa... te tez się skończyły a w pasmanterii - akurat nie mieli floretty! więc
zamówiłam - i czekałam na moje 4 motki 3 MIESIĄCE!! jak już je w końcu dostałam to
straciłam zapał, bo w międzyczasie zmienił się wygląd mojego pokoju i serwetka do
niczego już nie pasowała... zajęłam się więc innymi robótkami, a serwetkę odłożyłam na
potem. aż wpadłam na pomysł, że będzie pasowała do pokoju Mamy - i właśnie do niej
dziś powędruje
PS. serwetka jest zrobiona całkowicie wg własnego pomysłu - na ogół serwetki robię wg
schematów, więc jest to jej dodatkowy atut
PS.II w sumie to bardziej "serweta" - ok 120cm średnicy
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 25 Maj 2007, 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 11:38
Piękna wspaniała, przepiękna, wpadłam w zachwyt mocno
To nitki takie są wielokolorowe??? super to wygląda, ja w zyciu nie zrobię nic tak pracochłonnego
to naprawdę nie jest jakieś szczególnie pracochłonne! tylko ja się z tym straszliwie guzdrałam
a nitki owszem, są wielokolorowe... i to najróżniejsze....****
****podawanie linków do stron komercyjnych jest niezgodne z regulaminem forum
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 16 Maj 2007, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum