Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Marzec 2008, 11:47
ha! znów aglaya mnie kopnęła swoimi gadżetami z serii "mała rzecz a cieszy" i wykombinowałam sobie takie cuś. ciekawe czy zgadniecie co to . dodam tylko, że wątek, w którym jest to zamieszczone jest podpowiedzią . aaa, no i dodam jeszcze, że ma niecałe 3 cm i jest rzeczą czysto użytkową
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 20 Marzec 2008, 23:13
Rooda84, hehe. To taki pomocnik do przytrzymywania oczek podczas robienia warkoczy bo z agrafki mi zjeżdżało a nie chciało mi się za każdym razem zapinać. ale okrutnie pasuje kolorystycznie do aktualnie robionego swetra i będę musiała sobie jakąś podobną broszkę skombinować
Wysłany: 22 Marzec 2008, 11:08
halszka, koraliczki to nóżki jeden się troszkę w górę przemieścił bo panna leżała a nie wisiała.
Gagu, z rudą czupryną to pojechałam ambitnie, tzn. każda nitka jest osobno przewleczona przez twardą, filcową kulkę. wyszło ładnie, ale jednego jestem pewna - perukarzem nigdy nie zostanę
aha, a paseczki na sukience są w rzeczywistości fioletowe, nie wiem czemu na zdjęciu wyszły granatowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum