Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 20:07
dziękuję
przeznaczenia jeszcze nie ma, robiłam ją jako kosmetyczkę, ale teraz zastanawiam się nad tym czy nie zrobić tam przegródek na dokumenty, karty itp.
a w stylu aglayowym, bo aglaya jest promotorką
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 507 Skąd: prawie 3miasto :)
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 20:32
mi się tam podoba naprawdę bardzo ładnie Ci wyszło
_________________ Każdy z nas ma we wnętrzu muzyczkę, która mu akompaniuje. Jeśli inni ją także słyszą nazywa się to osobowość.
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 686 Skąd: Kraków
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 22:07
Normalnie oburzona jestem Jak to najbrzydsza???!!! Jest bardzo ładna i wcale nie aglayowa tylko królewnowa właśnie Ze mną się wam może kojarzyć bo ten wzór się u mnie przewija dość często Ale ten czerwony guziczek to normalnie kwintesencja królewnowości, no... To mówiłam ja, psorka-promotorka.
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1603 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 2 Listopad 2008, 15:33
odkurzam wątek. dość prastara praca dla koleżanki fanki wszelakich zajęco-królikowatych. wprawdzie wyszedł mi bardziej jakieś diabełek ale cóż... jedna z moich pierwszych szydełkowych prac. kreatura ma na imię oskar i jest broszką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum