Rety jaki piękny (piękna?) I kolorystycznie świetny. A tak właściwie to co to za stworzenie, bo z pyszczka przypomina trochę kurczaczka wielkanocnego, ale może się mylę
Chociaż koszmarek też niczego sobie, i chusta bardzo piękna
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
Tak, Klusia, to właśnie jest Dotee. Jestem tu dość nowa i nie wiedziałam jak to będzie z tą Dotee, bo nie wiedziałam co kto lubi i preferuje. Los chciał, że trafiłam na Bergamotkę a pamiętałam, że ona lubi połączenie czerwonego z fioletowym i tak mi jakoś do tego przypasowały to futerko i jeszcze dla kontrastu żółty, wyszłam z założenia, że skoro lubi czerwień z fioletem, to i żółty do tego też jej nie będzie przeszkadzał
ggagatka, motywy wykonania kaktusika? Widziałam w necie zdjęcia wykonanego takiego kaktusa i był prześliczny! Mój wyszedł jak ten miś - koszmarek Kaktusy zawsze mi się podobały, ale jakoś nie potrafię się do tego draństwa przekonać ze względu na ciernie, więc pomyślałam, że skoro znalazłam schemat to czemuby nie zrobić szydełkiem... Niech będzie choć oszukany...
kaktus rewelacyjny. zrób jeszcze proszę takiego w kształcie kulki
Żeby zrobić kaktusika muszę gdzieś dorwać zieloną włóczkę a z tym jakoś nigdy mi nie po drodze... Zresztą mam już rozgrzebany sweter z koła i torebkę i jeszcze parę rzeczy, więc kieeedyś w bliżej nieokreślnonej przyszłości zrobię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum