kwiatek robie w nastepujacy sposob.
male: bransoletki ogrubosci 1 mm i obwodzie 6,5 cm wyginam z nich platki pozniej skladam wiazac drucikiem w kwiatek,wycinam kwadrat z rajstop i obciagam sklejajac klejem na goraco pozniej przyklejam srodek .
sa to rajstopy dzieciece kolorowe ja ich nie farbuje
moze masz skype to napisz na pw numer i mozemy porozmawiac w wolnej chwili
a gdy chodzi o konkursy to nie moge sie polapac o co chodzi ,bo na kompie nie jestem mocna ,moze mnie oswiecisz pozdrawiam wszystkich
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 304 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 10:21
Onka... zatkało mnie, zupełnie nie wiem, co napisać... jakie Ty masz wspaniałe pomysły, Ty rzeczywiście potrafisz zrobić coś z niczego Te kwiaty to mistrzostwo, są cudne Rewelacja!
Hobby: szydelko ponad wszystko Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 30 Gru 2006 Posty: 243 Skąd: Burnham
Ordery: Brak
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 23:41
sliczne te kwiatuszki ale bardziej podobaja mi sie motylki - slodziaki...
pamietam raz dostalam takiego kwiatka od pewnej dziewczyny i mialam go bardzo dlugo ale rok temu dzieci popsuly
To ja już wiem, dlaczego jakieś licho nie pozwalało mi wyrzucić moich kolorowych rajstop, które już nie nadawały się do noszenia. Będą kwiatki.
Onka15 - dziękuję za inspirację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum