Dziewczyny, mam zrobionych kilka ATC na wymianę ale mój aparat tak przekłamuje kolory że nie wiem czy wstawiać. Pomarańczowy robi sie na przykład różowy :/ Czekać na dobrą duszę z aparatem?
Pokazuję w stanie w jakim mam, bo czuję się w obowiązku skoro sama już kilka zamówiłam.
Przepraszam Was dziewczyny za taką jakość, aż mi normalnie wstyd pokazywać takie zdjęcia ale nie mam pojęcia co się z tym durnym aparatem dzieje.
Na początek tylko trzy, ale wkrótce to zmienię.
1. "Płatki do góry kwiatuszku" - kolorystyka: baza niebieskia+zielona trawka+różowo-żółto-niebiesko-zielone kwiatki
2. "A'Tuin" - kolorystyka: tył niebieski+żółwik brązowy w POMARAŃCZOWE kropeczki+biało niebieskie bąbelki+ zielona wierzchnia ramka
I ja teraz kajam sie i trucleję, bo informowałam o tym, że wstawie swoje kartki juz dawno, dawno, ale niestety dopiero teraz do mnie dotarły ( zostawiłam je ciapa na mazurach ). No to tak :
1. znaczenie czasu [ Mellowe ], 2. kiss me
3. my way , 4.przytyło mi się xD
i 5. wspomnienia Włoskich wakacji
Wiek: 20 Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 327 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Czerwiec 2008, 15:04
moje na wymianę ATC-> od lewej
1. Fairy-łobuziak
2. Fairy- sianowata [wędruje do Ggagatki]
3. Fairy- foch [llewo, na dole]
4. Fairy- zazdrość. [wędruje do Toke)]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum