Aby nie wkradł nam się kompletny bałagan, zarządzam, co następuje (rany, jak to królewsko brzmi ):
1. Każdy chętny do wymiany ATC pisze w tymże wątku 1 posta - bazę.
2. W poście tym będzie zamieszczać swoje ATC, z wyraźnym podziałem na wolne/zaklepane/wysłane.
3. Post będzie stale uaktualniany - trzeba pilnować na bieżąco, które ATC kto rezerwuje, które do kogo wysłaliśmy itd. To, u kogo jakie ATC zamówił, to już nasz problem, sami sobie pilnować musimy 4. Wymieniamy minimum 3 ATC - kwestie finansowe oczywiście. Nie musi być tak, ze pani X wrzuci 4 karty, i my od razu musimy wybrać 3 z nich. Możemy zaklepać 1, potem pani X wrzuca coś następnego, my znów kolejną zaklepujemy.
5. To, co chcemy, zamawiamy w tym wątku: http://www.craftladies.or...-card-vt553.htm
EDIT: z tyłu każdej karty robimy wizytówkę: Tytuł, datę wykonania, autora, e-mail
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 695 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 16:46
Dziewczyny, sumienie mnie gryzło, że tak długo nic nie wrzucałam na wymianę... Wybaczcie
Poniżej pierwsze próby. Mam nadzieję, że Gagusia nie posądzi mnie o plagiat - wczoraj, kiedy wreszcie tu zajrzałam, stwierdziłam, że chyba miałyśmy nieco podobny pomysł (ubrankowo - dodatkowy)
A zatem:
1 "płaszczyk" zajęte przez Bergamotkę
2 "koktajlowa" odłożona dla martity
3 "kopertowa z japonkami" dla yovity
4 "widoczek z domkiem" zajęte przez Ivy
5 "widoczek z kościółkiem" zajęte przez Izuss
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum