Gagu - chyba już czas?
poprosimy byś przy wolnej chwili wyedytowała tamtego posta i dopisała kto komu
bo tego - poza kilkoma wyjątkami - nawet ja nie wiem
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
hehe lale są cudne! każda inna. a ja d... wołowa jestem i zapomniałam zupełni o Malwince. a myslałam,że nikt nie połączy mnie z szyciem. a tu taka wpadka
a wiecie co ?... bo ja, to jednak po przeczytaniu kto którą zrobiła... to jestem mimo wszystko zaskoczona i te moje typy to nie do końca się sprawdziły
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Moje też się nie sprawdziły, ta ktorą robiła Kasia wytypowałam, ze robiła ją Joania. Tymczasem ,to Joania zrobiła ta fajną, frywolna doote. Świetny pomysł Joaniu. Tak wogole, to większość dotte jest kapitalna. Ale te różki
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1255 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Marzec 2008, 22:41
aaa... ja jeszcze zapomniałam napisać o moich przygodach z odpakowywaniem . a mianowicie wierzchnią warstwę paczki stanowiła taka niby koperta foliowa sklejona tak mocnym klejem, że cała folia dookoła się rozciągała a klej nie chciał puścić, gdy w końcu udało mi się odkleić w jednym miejscu to przykleiła mi się tam łapa i musiałam pomóc sobie drugą ręką żeby się odkleić. gdy w końcu uporaliśmy się (z moim R) z foliową kopertą wyjęliśmy ze środka kopertę tekturową, z tą już poszło łatwiej, szybko ją rozerwałam i.... wyjęłam ze środka następną kopertę tym razem papierową z nadrukiem firmy w której Roodzia (chyba ) pracuje po rozerwaniu tej dopiero ukazała się cudnie ozdobiona koperta. a gdy ją otworzyłam.... okazało się, że w środku jest jeszcze jedna zapora - małe zawiniątko przewiązane kokardką, w którym dopiero była dotee
Rooda, dzięki Ci za te atrakcje śmiesznie było obserwować jak R przy każdej następnej kopercie się coraz bardziej garbi i wydaje jakiś smętny jęk
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Marzec 2008, 23:21
tak patrzę i patrzę i na jednym ramieniu siedzi mi chochlik żółci(bo ja je chcę wszytkie) a na drugim demon zawiści(bo ja tak ładnie nie potrafię) i mnie zalewają bo ja bym chciała te wszystkie laleczk już ja bym się nimi zaopiekowała dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum