czekamy na ostateczną decyzję mikaz16 i wtedy ruszamy. okładki już można robić i przygotować kartki (10). i do 20 lipca mamy czas , aby wysłać. czy zgoda jest co do terminu?
mikaz16, nikt nie narozrabiał. wszystko jest w najlepszym porządku, wszystko wiemy i możemy działać, zgody są a więc
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC RUSZA II TURA WĘDRUJĄCYCH ALBUMÓW, co i jak napisano wcześniej. bierita się do roboty i wysyłka 20 LIPCA. a jak i co to dowiem się od doświadczonych i napiszę później.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 323 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Czerwiec 2008, 10:35
Teraz pytanie do doświadczonych - czy okładka determinuje kolorystykę wewnątrz? Bo ja chciałam zrobić dwukolorową i tak kurcze nie wiem. I będzie tak smutno w środku?
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy,
On czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw.
myślę , że forma zbindowania czy zszycia, czy zrobienia dziurkaczem jest dowolna. kolorystyka okładki również. a i w środku myślę , że wszystko zależy od osoby, która uwiecznia nam na chwilę siebie. każda z nas jest indywidualna, ma własną wizję i narzucanie tematu myślę , że nie jest wskazane. chciałabym w moim albumie mieć osiem wspaniałych , oryginalnych pamiątkowych kartek, które są inne i cieszą mnie i nastrajają i pokazują jak potrafimy tworzyć, być craftkami.
przesadziłam z ilością kartek oczywiście ma ich być 9 a nie jak pisałam wcześniej 10. poprawiam się.
dodziu wpisz w podpis kolejność wysyłania albumów tak jak to zrobiła izuss. będzie łatwiej się połapać
a ja już album mam prawie skończony, zostało mi tylko ozdobienie okładki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum